T-Home корисници

Мој клуб

 T-Home корисници 

Вашата доверба кон нас и нашите услуги е од непроценливо значење. Добредојдовте во Мој клуб програмата за лојалност, која ја создадовме за да ја наградиме вашата доверба.

Како до подароци и попусти?

Ако сте корисник на T-Home услугите и сакате да се стекнете со право на подароци и попусти потребно е да се зачлените во Мој клуб. Членството можете да го остварите со аплицирање:

  • Преку интернет на оваа страница. Зачлени се ТУКА
  • Преку Телеком продажните места
  • Преку Контакт центарот на Македонски Телеком на 122

Со зачленување во Мој клуб, на Вашата домашна адреса ќе добиете клупска картичка, што е официјална потврда дека отсега можете да ги користите поволностите и придобивките во Мој клуб.

   
 Ново 
Доколку сте корисник и на Т-Mobile сега можете да ги искористите и поените од вашата T-Mobile сметка. Со оваа поволност, поените што досега се собрани на вашата Т-Home и T-Mobile сметка можете заеднички да ги користите и да одберете повредни подароци од Каталогот на подароци на Мој клуб програма.